SolidWorks-sertifiseringer kan brukes som en referanse for å måle kunnskap om, og kompetanse med -programvare. Eksamener vektlegger den grunnleggende kunnskapen som er nødvendig for at et foretak skal kunne dra full nytte av .

CSWA

Som Certified SolidWorks Associate (CSWA) har du virkelig noe å skilte med i dagens harde arbeidsmarked. CSWA-sertifisering dokumenterer din SolidWorks®-ekspertise og beviser at du har den spisskompetansen arbeidsgivere er på utkikk etter og belønner.

CSWP

En Certified SolidWorks Professional er en som har bestått vår kunnskapseksamen for viderekommende. En CSWP har vist seg i stand til å utforme og analysere parametriske deler og bevegelige enheter ved hjelp av en rekke innfløkte funksjoner i SolidWorks.

CSWE

En Certified SolidWorks Expert (CSWE) er en person som viser evne til å bruke avanserte funksjoner til å løse kompliserte modelleringsutfordringer i SolidWorks. En CSWE har gode kunnskaper på alle områder i SolidWorks-programvaren. En CSWE er i stand til å løse nesten alle modelleringsproblemer de møter, og vedkommende vil vanligvis være den SolidWorks-brukeren som kollegene spør om råd.

En SOLIDWORKS-sertifisering gir deg dokumentasjon på din kunnskap og kompetanse med SOLIDWORKS-programvare. Dette kan bidra til å hente inn oppdrag eller gjøre deg mer attraktiv som arbeidstaker.

Alle sertifiseringer tas på nett, og det er mulighet for å bli sertifisert innen en rekke forskjellige områder, blant annet Associate, Professional, Sheet metal, Weldments, Surfacing, Mold, FEA eller SOLIDWORKS Ekspert.

  1. Gå til Certification Store for å finne sertifiseringen du ønsker å ta.*
  2. Når du er klar, ta testen på nett.
  3. Når du er ferdig kan du printe ut dine sertifiseringer via SOLIDWORKS Certification Center

*Krever innloggingsinformasjon som følger med en aktiv SOLIDWORKS vedlikeholdsavtale.