Friheten til å gjøre mer med bedre 2D-utkast og en bedre 3D-designopplevelse!

DraftSight® er en funksjonsrik 2D- og 3D CAD-løsning for arkitekter, ingeniører og leverandører av konstruksjonstjenester, samt profesjonelle CAD-brukere, designere, lærere og hobbyister.

Flere alternativer, valg og verktøy som passer dine spesifikke behov og preferanser. Riktig designfrihet lar deg jobbe slik du ønsker å jobbe. Det er evnen til enkelt å gå fra 2D-utkast til 3D-modellering og tilbake igjen for å optimalisere og maksimere design. Og muligheten til å integrere sømløst med andre Dassault Systèmes og SOLIDWORKS®-løsninger, inkludert SOLIDWORKS PDM, for enkelt å administrere DWG-designene fra første inspirasjon til siste utskrift.

DraftSight 2019 gir deg friheten til å gjøre det du gjør best - uansett hvem du er eller hva du prøver å oppnå.

DRAFTSIGHT PROFESSIONAL - mest kjøpt

Med avansert teknologi for 2D-utkast med kraftfull og tidsbesparende funksjonalitet og API - for å hjelpe deg å bringe dine design til virkelighet raskt og enkelt.

Ideell for enkeltpersoner, fagfolk og bedrifter.

Kjøp DraftSight Professional online

DRAFTSIGHT PREMIUM (3D)

Robuste 2D-utkast og 3D-designopplevelser med full 3D-funksjonalitet! Funksjonalitet for å hjelpe deg med alle dine utkast, modellering, prototyping, produksjon, laserskjæring og 3D-utskriftsbehov.

Laget for enkeltpersoner, designere, produsenter, fagfolk og bedrifter.

Kjøp DraftSight Premium online

DRAFTSIGHT ENTERPRISE AND ENTERPRISE PLUS

Den omfattende 2D-utkast- og 3D-designløsningen for å møte eventuelle utkast, modellering, prototyping, produksjon, laserskjæring og 3D-utskriftskrav.

Inkluderer full teknisk support, distribusjon og nettverkslisensiering for å muliggjøre samtidig bruk.

Designet for store organisasjoner med mange brukere eller flere nettsteder.

SE VIDEO - Product Overview: