DELE. DESIGNE. LÆRE. SKAPE.

Makerspaces og Fab Labs er livsnerven for produsenter, og gir både mentorskap og fellesskap.

Kvalifiserende Fab Labs og makerspaces kan bruke SOLIDWORKS til å designe og validere prosjekter - med integrerte verktøy for mekanikk, simulering, elektronikk, kinematikk, kostnadsberegning, bærekraft og teknisk kommunikasjon.

HVA ER ET MAKERSPACE?

Et makerspace er en form for digital sløyd, et rom fylt av verktøy og nyskapende teknologi som f.eks. 3D-printere, laserskjærere, loddebolter, symaskiner og roboter som lar deg skape ting på nye måter. Et makerspace inspirerer folk til å gå fra å være forbrukere til å bli skapende mennesker ved å kombinere kunst, teknologi og vitenskap på nye og innovative måter. Det finnes ingen definisjon på hva som er et makerspace og det er ingen som eier rettigheter til navnet.

SOLIDWORKS for Makers

Ved å bruke SOLIDWORKS for Makers kan makerspaces og deres deltakende brukere få tilgang til verktøyene som kreves for modellering, og for å utvikle ideene sine i 3D - som senere kan brukes til å produsere fysiske produkter eller gjenstander.

Alle makerspaces kan søke om SOLIDWORKS for Maker Space. Makerspaces vil motta SOLIDWORKS Student Design Kit - Maker Edition.

VIDEO:

OPPLÆRING I PROGRAMVAREN

SOLIDWORKS for Entrepreneurs gir tilgang til MySolidWorks hvor du kan delta på ulike trainig, finne svar på spørsmål, få kontakt med andre brukere, lære mer om SOLIDWORKS produktene og delta på tekniske webinarer.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å søke!