ER DET PÅ TIDE Å BYTTE CAD-VERKTØY?

Vi er inne i en tid der teknologien ofte endrer seg raskere enn vi klarer å konsumere. Dette kan gjøre det vanskelig å holde tritt med det nyeste og beste i CAD-markedet, og man er er ikke oppmerksom på at CAD-plattformen din vil kunne begrense arbeidsflyten på både design og dokumentasjon.

3D CAD-verktøy har tatt en nøkkelrolle i å gjøre det mulig for bedrifter å forbli konkurransedyktige i dagens utfordrende globale økonomi.

Å velge de riktige verktøyene hjelper ikke bare produktutviklingen, men gir også designere og ingeniører mulighet til å fokusere på det som er viktig: å designe innovative produkter i verdensklasse.

Med det stadig skiftende landskapet av CAD-løsninger, ser vi at mange bedrifter gjør et bytte til SOLIDWORKS.

Les artikkel: Nå er det mye enklere å bytte fra Inventor til SOLIDWORKS

SPØRSMÅL VED BYTTE AV 3D-DESIGNLØSNING:

  • LISENSIERING

"Vi føler at vår CAD-leverandør tvinger oss inn i en abonnementlisensmodell!"

Mens det meste av bransjen bytter til en programvare som en service (Saas)-modell, er SOLIDWORKS dedikert til å gi deg valget mellom den beste løsningen som passer dine behov.

SOLIDWORKS tilbyr både lisensiering for en permanent lisens du eier til evig tid, samt Term-lisensiering hvis du bare trenger å leie en lisens for et midlertidig prosjekt eller kortsiktig jobb.

Vi er stolte av å kunne overlate dette valget til kundene våre!

  • MARKEDSANDEL OG UTDANNING

"Det er vanskelig å finne ansatte som kjenner vår CAD-plattform"

Både videregående skoler og univerister i Norge underviser idag i SOLIDWORKS, noe som gjør det enkelt å finne talenter som allerede er oppe og hopper i programmet.

SOLIDWORKS er den mest brukte CAD-løsningen på det profesjonelle markedet i dag, noe som betyr at det er flere potensielle medarbeidere som er dyktige med SOLIDWORKS enn noe annet 3D CAD-system.

Med et sterkt fokus på å holde brukerterskelen lav og tilgjengeligheten høy har SOLIDWORKS etablert seg som en industrileder i CAD-markedet med over 4,700,000 brukere i 250,000 bedrifter.

  • FUNKSJONER OG FORBEDRINGER

"Vi ser ingen store forbedringer på vårt system for å hjelpe våre vekstmål ..."

SOLIDWORKS ikke bare et CAD-system; det er en plattform. SOLIDWORKS er nå et helt økosystem av løsninger som støtter hele virksomheten, fra å bygge best-in-class-tilkoblede produkter for å støtte nedstrøms disipliner for å holde designene flyter gjennom utvikling og inn i produksjon raskere enn noensinne.

Som bransjeleder, leverer SOLIDWORKS hundrevis av forbedringer og banebrytende funksjoner i en ny versjon hvert år.

  • LEGACY DATA

"Endring er vanskelig ... Hva med alle våre eldre data (IP)?"

Det finnes en rekke verktøy for å hjelpe deg flytte filene dine over på ny plattform.

Vi forstår hvor viktig dataene dine er, og kan veilede deg gjennom prosessen med beste praksis for å utnytte og migrere dine data.

Les Artikkel: The top 5 reasons to switch to SOLIDWORKS (pdf)

MIGRERING AV 3D DATA

Har du noen gang tenkt på å bytte fra annen 3D-CAD til SOLIDWORKS, men droppet det fordi du ble skremt av ideen om å migrere alle dine eldre designdata?

Tanken på å måtte flytte alt over til et nytt CAD-system, som SOLIDWORKS, kan virke overveldende.

Men sannsynligvis vil du ikke måtte overføre så mye av dataene som du kanskje tror...

Se video:

Hva med eldre data som må migreres?

3D Interconnect er en funksjon som lar deg åpne filer fra Inventor, Creo, NX, Solid Edge og CATIA uten at det opprettes en eller flere korresponderende SOLIDWORKS-filer, slik tilfellet er med tradisjonelle importeringsmetoder.

Skal du for eksempel legge inn en motor i et SOLIDWORKS-assembly der motoren kommer fra Inventor, kan du da fint importere den via 3DInterconnect og mate den fast, og la filen være i Inventorformat på disk.

3D Interconnect er inkludert i alle versjoner av SOLIDWORKS.

Foruten funksjonene i 3D Interconnect, er det en rekke forskjellige muligheter når du skal velge det beste verktøyet for jobben, basert på hvilke type data du trenger oversatt.

Se Video:

CCS har bred erfaring innenfor alle felter, og ønsker å bistå deg i alle deler av prosessen.

Kom gjerne til oss dersom du har spørsmål eller ønsker rådgivning.

Les artikkel: Last ned en gratis prøveversjon av SOLIDWORKS