Integrering av elektriske skjemaer og 3D CAD i sanntid!

SOLIDWORKS Electrical gjør elektrisk design enkelt, med intelligente konstruksjonsverktøy og full integrasjon mellom dine 2D-skjemaer og 3D-modeller.

SOLIDWORKS Electrical

Ved hjelp av intelligent enkeltlinje- eller tradisjonelle multilinje skjemaer, og et bibliotek med tusenvis av skjematiske symboler og deler, kan du utvikle innebygde elektriske systemdesign i sanntid og samarbeide i et flerbrukermiljø som forbinder mekanisk og elektronisk design. SOLIDWORKS Electrical er tilgjengelig i 3 pakker

Last ned produktark (PDF)

  • SOLIDWORKS Electrical Schematic

Electrical Schematic Professional gir deg en effektiv og brukervennlig serie av verktøy for skjematisk design. Flere brukere kan arbeide på samme prosjekt samtidig, og den integrerte biblioteksdatabasen gir tilgang til tusenvis av symboler og designdata fra kjente leverandører av elektroniske komponenter.

  • SOLIDWORKS Electrical 3D

Se skjemategningene dine i 3D. SOLIDWORKS Electrical 3D bruker avansert routingteknologi for å koble elektriske komponenter til SOLIDWORKS-modellen. Plassering av komponenter går raskt og enkelt, og kablene trekkes automatisk med informasjon fra skjemategningene. De elektriske komponentene og 3D-modellene er synkronisert, slik at eventuelle endringer du gjør oppdateres automatisk.

  • SOLIDWORKS Electrical Professional

Designer du komponenter for både elektroniske og mekaniske modeller? SOLIDWORKS Electrical Professional kombinerer skjemafunksjonaliteten i SOLIDWORKS Electrical Schematic med 3D-modelleringsfunksjonene i SOLIDWORKS Electrical 3D - alt i ett enkelt system!

SOLIDWORKS Electrical Professional er ideell for brukeren som arbeider både med elektronisk og mekanisk design.

Se video: