Regelbasert automatisering av konstruksjon og design

Er dine design like - men forskjellige? AUTOMATISER!

Lager din bedrift nye design basert på et tema? Har du repeterende designoppgaver som kan automatiseres? Kan dine produkter defineres av et sett med regler?

Hva er DriveWorks?

DriveWorks lar deg fange opp og gjenbruke kunnskap og regler på dine design.

Bruk DriveWorks til å automatisere repeterende oppgaver, og generere design og produksjonsgrunnlag raskt og nøyaktig. Lag tilpassede produkter i løpet av minutter - ikke dager.

DriveWorks Solo

Den raske og enkle måten å lage tilpassede produkter inne i SolidWorks.

DriveWorks Solo lar deg raskt og enkelt å lage og konfigurere tilpassede produkter inne SolidWorks. Bruk DriveWorks Solo og SolidWorks for å redusere kostnadene for tilpasset design, reagere raskt på salgshenvendelser, forbedre kvaliteten og redusere repeterende oppgaver.

Legg inn nye dimensjoner eller bestille spesifikke detaljer i egne tilpassede skjemaer inne i SolidWorks for nødvendige variasjoner. Tilbake får du all informasjon som kreves for å produsere og markedsføre dine produktvarianter .

Last ned gratis prøveversjon av DriveWorks Solo (30 dager)

Se video om DiveWorks Solo:

DriveWorks Pro

Med DriveWorks Pro kan du lage en spesialtilpasset konfigurator som ALLE kan bruke.

Bruk DriveWorks lokalt eller på nettet for å konfigurere tilpassede design raskt og enkelt. Den er ideell for enhver bedrift som er involvert i ordrespesifikkdesign. DriveWorks vil generere produksjonstegninger, 3D modeller og salgsdokumenter nøyaktig og automatisk.

Dagens kunder og markeder krever stadig økende variasjon og tilpasning. De fleste produsenter skulle ønske de kunne høste fordelene av masseproduksjon hvor en initiell investering i design og engineering kan utnyttes over tid. DriveWorks Pro lar bedrifter til å fange designkunnskap, regler og erfaring, som kan brukes om igjen for å skape nye varianter av design, raskt og kostnadseffektivt .

Meld deg opp til et webinar og lær mer

Se video om DriveWorks Pro: