Standardløsningen som er ALT annet enn standard!

SOLIDWORKS programvare brukes av millioner av designere over hele verden, for å skape alt fra de enkleste til de mest komplekse produktene i hver bransje du kan tenke på.

Grunnsteinen er SOLIDWORKS 3D Standard, som består av avansert funksjonalitet for å hjelpe designere til å lage deler, sammenstillinger og tegninger.

Opprett dine design raskt, test dem for deres egnethet i virkelige situasjoner, kommuniser dine kreasjoner til andre mennesker og administrer produktutviklingsprosessen.

Til slutt hjelper SOLIDWORKS med å få produktene dine til å markedet raskere, redusere produksjonskostnader og forbedre produktkvaliteten på tvers av en rekke bransjer.

SOLIDWORKS Standard

Utforsk mulighetene med denne kraftige 3D design løsningen for å raskt designe deler, sammenstillinger og 2D-tegninger. Applikasjonspesifikke verktøy for sheetmetal, weldments, overflatedesign og mold/die gjør det enkelt for deg å levere design i toppklassen.

Ikke bare kan du lage parametriske deler, sammenstillinger og produksjonstegninger - du har alle verktøyene du trenger for å generere komplekse overflater, sheetmetal flat patterns og strukturelle sveiser. SOLIDWORKS Standard inneholder også wizards for å automatisere design, utføre styrketester og estimere miljøpåvirkningen på komponentene. Opplev økt designproduktivitet med SOLIDWORKS Standard.

Med SOLIDWORKS Standard får du:

  • Et intuitivt brukergrensesnitt som plasserer funksjonene der du trenger dem
  • Interaktive tutorials og enkle hjelpeguider
  • Tilgang til tusenvis av ferdigbygde deler og modeller
  • Integrerte analyseverktøy som forsikrer at designene dine presterer som de skal, og verktøy som sjekker for produserbarhet

SE VIDEO: