Ønsker du at alle SOLIDWORKS-funksjonene rulles inn i ett verktøy?.

SOLIDWORKS Premium er et komplett 3D-designverktøy for avanserte produktdesignteam. SOLIDWORKS Premium bygger på Standard og Professional-pakkene med ekspansive design- og simuleringsegenskaper, sofistikert elektrisk routing, piping og harnessing, støtte for 3D-skanning og utvidede SOLIDWORKS-verktøy.

SOLIDWORKS Premium

En omfattende 3D design løsning som inneholder alle egenskapene til både SOLIDWORKS Standard og SOLIDWORKS Professional, i tillegg til kraftig simuleringsverktøy og  avansert wire/routing/piping verktøy.

Brukervennlig og avansert simuleringsverktøy lar brukerne teste produktets ytelse mot bevegelse og krefter i det virkelige liv. Test av toleranse sikrer produserbarhet og bidrar til å løse komplekse sammenstillingsproblemer tidlig i designprosessen. Utvidede verktøysett hjelper til med layout og dokumentasjon av elektriske ledninger, rør og slanger. SOLIDWORKS Premium kan også arbeide med 3D-skannede data. Du får alle fordelene ved en komplett 3D Design-løsning med SolidWorks Premium.

Last ned produktark (PDF)

Design, Validate, Collaborate & Build

Hver funksjon som er inkludert i SOLIDWORKS Premium, hjelper deg med å få jobben gjort raskere og enklere enn noen gang før. Med innovative egenskaper, hjelper SOLIDWORKS Premium deg jevnt gjennom faser av produktopprettelse (Design, Validate, Collaborate, Build) for å oppnå en mer produktiv 3D-designopplevelse.

Enkelt sagt, 3D CAD blir ikke bedre enn dette!

SOLIDWORKS Premium nøkkelegenskaper inkluderer:

  • Visualisering og kommunikasjon med fotorealistisk rendering og animasjon
  • Rask opprettelse av flere geometrier, inkludert komplekse organiske former
  • Oppretting, deling og administrasjon med verktøy for store design, samarbeid og datahåndtering
  • Testing ytelse, produserbarhet, kostnad og bærekraft ved hjelp av innebygde analyseverktøy
  • Konvertering av 3D-skannede data (omvendt engineering)

Se video: