SOLIDWORKS fra Dassault Systémes er verdensledende 3D CAD-løsning!

SOLIDWORKS gjør at du enkelt kan spore flere fagområder, forkorte design syklusen, øke produktiviteten og levere innovative produkter til markedet raskere.

Våre kraftige, men brukervennlige løsninger bidrar til å drive innovasjon mens de dekker alle aspekter av produktutviklingsprosessen, uansett størrelsen på bedriften din, bransjen eller foretrukket plattform.

DEKKER ALLE ASPEKTER AV UTVIKLINGSPROSESSEN

SOLIDWORKS designprogramvare er like enkelt som det er kraftig - noe som gjør det mulig for enhver bedrift å bringe sin visjon til liv og fange globale markeder.

Alle stadium i produktutviklingsprosessen er tatt hensyn til: design, testing, teknisk kommunikasjon (manualer etc.) og jevn datahåndtering. Med vår alt-i-ett-løsning blir alt oppdatert samtidig på tvers av avdelinger, noe som resulterer i mindre feil, mindre prototyper og mer penger.

OVER 3 MILLIONER BRUKERE

SOLIDWORKS®-løsninger fokuserer på hvordan du jobber hver dag, med et intuitivt, integrert 3D-designmiljø som dekker alle aspekter av produktutvikling og bidrar til å maksimere design og produktivitet.

Over 3 millioner designere og ingeniører over hele verden bruker SOLIDWORKS til å bringe design til liv - fra de kuleste gadgets til innovasjoner for en bedre morgendag.

Hvilken løsning er riktig for deg?

Sjekk ut matrisen for å se hvilken funksjonalitet du finner i hvert enkelt produkt: Se produktmatrisen her

PRØV SOLIDWORKS HELT GRATIS

Er du interessert i å teste SOLIDWORKS helt gratis?

Hvis du er en SOLIDWORKS kunde eller vurderer å investere i SOLIDWORKS, kan du nå teste SOLIDWORKS Premium helt gratis - ingen ventetid eller installasjon er nødvendig.

Hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst enhet.

SOLIDWORKS Online Product Tria l tilbyr deg den nyeste produktutgivelsen, som blant annet gir deg tilgang til følgende produkter:

  • SOLIDWORKS 2019 CAD
  • SOLIDWORKS Visualize
  • SOLIDWORKS eDrawings Professional 2019

MySolidWorks inneholder i tillegg hundrevis av gratis videoer for å lære deg hvordan du kommer i gang.

Se video:

Det er helt uforpliktende å be om en prøveversjon. Kom igang allerede idag!